Net-a-Porter

Working with designer Studio bre, Matthew Calver L.T. delivered a fantastic project for on-line fashion company-of-the-moment, Net-A-Porter in their new head office on the top floor of “The Village” at London’s new urban shopping temple, West eld. The project design took a very contemporary, almost industrial shell and transformed it into a 40,000 square foot “working wonderland”. The stunning interior is a combination of glass and black and white finishes, fusing cutting-edge materials with traditional elements such as ornate plaster moulding and huge Murano chandeliers. 

 

Location London - (Great Britain)

Architect Studio bre

Partners Matthew Calver L.T.

Net-a-Porter image

2

Newsletter

Rimani aggiornato su tutte le novità del mondo Luxy

Search products

Filter

errore