Retrogusto

The challenge of creating a room with a new dimension within a service area has given rise to a space containing different speeds of use. The idea of a large bar that would dialogue with the place in which it stands was born, using the syntax of iron and wood materials used in their most natural chromaticism and texture, without any tricks. In essence, the transposition of sincerity. And of a restaurant inside the bar, separated with a game of I can’t see (I can’t feel), where I can afford to face the kitchen with more calm and concentration.
A project, therefore, that is based on the genius loci in the interpretation of colors and shapes and in translating into design all the daily uses it has to support. Pure lines, essentiality, cleanliness of the surfaces but at the service of a human dimension of impact but of immediate understanding.

Location Rovigo, Italy

Architect Riccardo Rubini

Partners

Retrogusto image

9

Search products

Filter

errore